Activitatile din luna iulie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 1, 8,29.07.2015 întâlniri catehetice.

Citește articolul
Activitatile din luna iunie 2015

Activitatile din luna iunie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 3, 10, 17.06.2015 întâlniri catehetice.

In data de 20 iunie, prietena noastră Ilinca Tempeanu a câștigat cursa de alergare la înălțime : Retezat skyrace intersport, pe traseul Valea Marii (7 km).

Citește articolul

Activitatile din luna mai 2015

In aceasta perioada, "Tinerii Icoanei" s-au intalnit la Cateheza in fiecare miercuri impreuna cu Preot Dr. Marcel Stavara, la ceaiul din fiecare duminica a lunii si la aniversarea sarbatoritilor din luna mai, precum si a celor sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena.

Citește articolul

Activitatile din luna martie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 4, 11,18.03.2015 întâlniri catehetice, având ca temă „Sfânta Liturghie – explicare şi aprofundare”.

Citește articolul
Activitatile luna februarie 2015

Activitatile luna februarie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în data de 28.01.2015 o întâlnire catehetică, având ca temă „Creştinismul integral în opera Sfinţilor Trei Ierarhi”, în care s-au evidenţiat aspecte sociale şi acţiunile concrete ale acestor Sfinţi prezentaţi ca model de misiune pentru societatea contemporană.

Citește articolul