Activitatile luna februarie 2015

Activitatile luna februarie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în data de 28.01.2015 o întâlnire catehetică, având ca temă „Creştinismul integral în opera Sfinţilor Trei Ierarhi”, în care s-au evidenţiat aspecte sociale şi acţiunile concrete ale acestor Sfinţi prezentaţi ca model de misiune pentru societatea contemporană.

Citește articolul
Activitatile luna ianuarie 2015

Activitatile luna ianuarie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea diac. Dr. Marcel Stavără, a organizat în data de 14.01.2015 o întâlnire în cadrul căreia au avut loc discuții pe marginea temei Aspecte misionare din viaţa Sf.Antonie cel Mare.

Citește articolul

Activitatile din luna decembrie 2014

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic Calea mântuirii, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea diac. Dr. Marcel Stavără, a organizat în data de 3.12.2014 o întâlnire în cadrul căreia au avut loc discuții pe marginea temei Cercetarea smerită – nota esenţială a comportamentului creştin, invitat fiind domnul fizician Andrei Dorobanţu, cercetător al Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” şi membru al Consiliului Parohial al Bisericii Icoanei.

Citește articolul