Puteti să deveniti parteneri ai proiectelor Bisericii Icoanei si Comitetului de Binefacere Icoana fără nici un cost.

Prevederile Codului Fiscal stabilesc posibilitatea ca orice contribuabil să directioneze 2% din impozitul pe venit, care deja a fost retinut de către stat, catre o organizatie nonprofit.Informatii suplimentare la www.doilasuta.ro.

Atenţie: Daca există şi venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.) trebuie completat formularul DECLARAŢIE 200.

Puteti solicita la Biserica Icoanei formularul 230 sau formularul 200 pentru completarea acestora cu datele dvs de identificare.

Pe formularul distribuit la biserica, fiind completate datele de identificare reprezentand denumirea, codul fiscal si contul, sunt necesare doar datele personale ale contribuabilului, data si semnatura.

Dati click pe link-urile de mai jos pentru a descarca Formularul 230:

» PAROHIA ICOANEI

» COMITETUL DE BINEFACERE ICOANA

Nu este necesară indicarea sumei direcţionate către Comitetul de binefacere Icoana sau catre Biserica Icoanei, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs.

Nu este nevoie să depuneți formularul personal, tot ceea ce trebuie să faceți este să îl completați și să îl aduceți la Biserica Icoanei sau să îl trimiteți pe email la bicoanei@gmail.com sau pe fax la 021.211.69.93.

Termenul de depunere: până la data de 25 mai 2018.

Dacă descărcati formularele de pe internet trebuie trecute datele de identificare ale Parohiei sau ale Comitetului de Binefacere, ca beneficiari ai sumei de 2% din impozitul plătit pe anul anterior.

Parohia Icoanei

Cod fiscal: 5365431
BCR sucursala sect 2,
Cont: 2511.AO1.0.4997722.0073.ROL1
IBAN RO68 RNCB0073049977220001