Activitatile din luna august 2015

Activitatile din luna august 2015

In data de 23 august , in duminica tanarului bogat, la Biserica Icoanei a avut loc conferinta „Bogatia tineretii”, sustinuta de Pr. Marcel Stavara.

Am incercat sa raspundem nevoilor tinerilor de a-si insusi valorile tineretii, valorile morale, crestine, pentru a fi folositori societatii ca niste crestini adevarati.

Citește articolul

Activitatile din luna iulie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 1, 8,29.07.2015 întâlniri catehetice.

Citește articolul
Activitatile din luna iunie 2015

Activitatile din luna iunie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 3, 10, 17.06.2015 întâlniri catehetice.

In data de 20 iunie, prietena noastră Ilinca Tempeanu a câștigat cursa de alergare la înălțime : Retezat skyrace intersport, pe traseul Valea Marii (7 km).

Citește articolul

Activitatile din luna mai 2015

In aceasta perioada, "Tinerii Icoanei" s-au intalnit la Cateheza in fiecare miercuri impreuna cu Preot Dr. Marcel Stavara, la ceaiul din fiecare duminica a lunii si la aniversarea sarbatoritilor din luna mai, precum si a celor sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena.

Citește articolul

Activitatile din luna martie 2015

La Parohia „Icoanei”, în cadrul Proiectului catehetic săptămânal, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea pr. dr. Marcel Stavără, a organizat în datele de 4, 11,18.03.2015 întâlniri catehetice, având ca temă „Sfânta Liturghie – explicare şi aprofundare”.

Citește articolul