Tinerii Icoanei in pelerinaj la Manastirea din Caraiman

Tinerii Icoanei in pelerinaj la Manastirea din Caraiman

Sâmbătă, 28 martie, şi duminică, 29 martie, 60 de tineri ai Organizaţiei „Tinerii Icoanei“ de la Biserica Icoanei din Bucureşti au participat la un pelerinaj la Mănăstirea Caraiman din judeţul Prahova, unde s-a desfăşurat proiectul catehetic „Împreună spre Cruce“.

Citește articolul
Doneaza sange. Salveaza o viata.

Doneaza sange. Salveaza o viata.

Liga Tineretului Creştin Ortodox (LTCOR) - filiala Sector 2 Capitală a organizat miercuri, 28 ianuarie, la Biserica „Sfântul Pantelimon“ - Foişorul de Foc, o conferinţă intitulată „Donează sânge! Salvează o viaţă!“. Tinerii au aflat, cu acest prilej, despre semnificaţiile, folosul şi necesitatea actului de a dona sânge, iar dorinţa lor de a veni în sprijinul campaniei derulate de Patriarhia Română s-a concretizat ieri, când aproximativ 100 de persoane au donat sânge la Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie“ din vecinătatea bisericii.

Citește articolul
Conferință LTCOR - Filiala Sector 2 Bucureşti

Conferință LTCOR - Filiala Sector 2 Bucureşti

Liga Tineretului Creştin Ortodox (LTCOR) - Filiala Sector 2 Bucureşti a organizat sâmbătă, 24 ianuarie 2015, de la ora 15.00, la bisericaIcoanei, conferinţa cu tema „Pregătirea tinerilor pentru viața de familie”, susţinută de părintele profesor Constantin Coman. La acest eveniment, care s-a desfășurat în cadrul programului cateheticTineri in Areopag,au participat peste 200 de tineri în frunte cu părintele protopop Ion Popescu și părintele diacon Ciprian Tudor, președinteLTCOR - Filiala Sector 2 Bucureşti, precum șidiaconul Cătălin Robu și doamna Ileana Gaiță, vicepresedințiLTCOR - Filiala Sector 2 Bucureşti.

Citește articolul

Conditii de admisibilitate la donarea de sange

Donatorul de sânge este orice cetăţean român cu domiciliul în România sau orice cetăţean al Uniunii Europene care are reşedinţa în România, în deplină stare de sănătate, care se supune regulilor prelevării de sânge total şi componente sanguine de origine umană.

Citește articolul
Despre Liga tinerilor Crestini Ortodocsi

Despre Liga tinerilor Crestini Ortodocsi

Peste 200 de membri ai Comitetelor parohiale de tineri din Protoieria Sectorului II Capitală au participat la adunarea generală de constituire aLigii Tineretului Creștin Ortodox (LTCOR) – Filiala Sector 2 București, organizată la biserica Sfântul Dumitru – Colentina, în seara zilei de 22 decembrie 2014.

Citește articolul